Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște II s-a calificat la turneul final al Ligii I dedicat “sateliților”

BASCHET: CSM Târgoviște II s-a calificat la turneul final al Ligii I dedicat “sateliților” 

csm targoviste II

Echipa de baschet feminin CSM Târgoviște II s-a calificat, la sfârșitul săptămânii trecute, la turneul final al Ligii I dedicat “sateliților”. A doua formație a CSM-ului, antrenată de Cătălin Tănase, a acces în ultima fază a întrecerii după ce a avut parte de un parcurs excelent la turneul semifinal, găzduit de Sala Sporturilor din Târgoviște.

Gruparea dâmbovițeană a defilat pe durata competiției desfășurate lângă Turnul Chindiei. Astfel, în primul joc, CSM II a trecut de Olimpia CSU Brașov II, cu 76-44, după care au urmat victoriile cu Phoenix Galați II (90-39) și CSBT Alexandria II (82-51).

Pentru turneul semifinal, Cătălin Tănase a mizat pe un lot de jucătoare alcătuit din Alexandra Ghiță, Carla Popescu, Daiana Tănase, Anamaria Vârjoghe, Cristina Anastasescu, Teodora Capanu, Andreea Vasilache, Diana Șerban, Teodora Dumitru, Samira Stan, Sonia Miloiu, Daria Iancu, Raluca Alecu, Larisa Toma și Alina Chivu, unde ultimele trei au fost senioare.

Alături de CSM Târgoviște II, la turneul final au mai acces CSBT Alexandria II, Universitatea Cluj II și BC Sirius Târgu Mureș II. Câștigarea turneului final dedicat “sateliților” este obiectivul principal al formației antrenate de Cătălin Tănase.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*