Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște, înfrângere dureroasă la Sfântu Gheorghe

BASCHET: CSM Târgoviște, înfrângere dureroasă la Sfântu Gheorghe 

baschet csm targoviste

CSM Târgoviște a încheiat în genunchi ultimul meci din cadrul play-off-ului Ligii Naționale de Baschet feminin. Aseară, în etapa 28-a a campionatului, gruparea dâmbovițeană a suferit un “duș” rece pe terenul liderului Sepsi Sfântu Gheorghe, înclinându-se cu scorul de 43-90. Antrenorul Cătălin Tănase a început jocul într-o formulă de echipă experimentală, cu jucătoare care au bifat mai puține minute pe teren de-alungul actualului sezon. În schimb, componente precum P. Green, P. Poole, M. Coker sau L. Toma, care au dus greul meci de meci, au fost odihnite în perspectiva meciurilor care vor urma în noua fază a întrecerii.

În primul “cinci” s-au regăsit Anamaria Vârjoghe și Daiana Tănase, două jucătoare de mare viitor, dar încă necoapte pentru meciurile cu o astfel de încărcătură. Pe parcursul jocului a fost trimsă pe teren și Nicoleta Ghiță, o altă speranță a clubului târgoviștean. În partida cu Sepsi, cele mai multe puncte au fost realizate de Elena Dincă (11), urmată apoi, de Marta Fodor (9) și Anamaria Vârjoghe (8). Pentru Sepsi, T. Marshall a fost principala marcatoare, cu 20 de puncte. După eșecul de la Sfântu Gheorghe, CSM a încheiat a doua fază a campionatului pe locul 3, cu 45 de puncte.

Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Târgoviște 90-43 (22-12, 13-9, 27-9, 28-13)

Sepsi: J. Jeffery (6), T. Masshall (20), C. Shegog (16), A. Thompson (9), A. Parău (2), C. Harris (8), A. Huțanu (11), T. Kilin (9), M. Kokovay, A. Lazăr, A. Stoenescu (9), A. Taranek. Antrenor: Zoran Mikes.
CSM: D. Cosby (3), A. Vârjoghe (8), M. Fodor (9), E. Dincă (11), D. Tănase, A. Chivu (3), R. Alecu (7), N. Ghiță (2). Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*