Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 26, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, la un pas de calificarea în semifinalele LNBF

BASCHET: CSM Târgovişte, la un pas de calificarea în semifinalele LNBF 

baschet csm targoviste

Misiune îndeplinită pentru CSM Târgovişte în primul joc cu ICIM Arad din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naţionale de baschet feminin! În disputa cu gruparea din vestul ţării, de pe teren propriu, dâmboviţencele şi-au asigurat o victorie categorică (89-47), care le face să fie cu un picior în semifinale.

Succesul campioanei României a fost unul meritat, după ce s-a aflat la conducere pe întreaga durată a jocului. În faţa junioarelor de la ICIM, CSM a controlat în cea mai mare parte ostilităţile din teren, câştigând trei dintre cele patru sferturi. În ultima manşă, când antrenorul Vasic a apelat la C. Popescu, D. Tănase şi A. Vârjoghe – toate junioare, echipa dâmboviţeană a terminat la egalitate cu Aradul.

Mâine, de la ora 13:00, în Sala Sporturilor din Piteşti, CSM o va întâlni din nou pe ICIM. În această fază a competiţiei, se joacă după sistemul „două din trei”, iar echipa care va intra în posesia a doua victorii va accede în semifinalele LNBF.

CSM Târgovişte – ICIM Arad 89-47 (28-12, 25-13, 23-9, 13-13)

CSM: D. Cosby (17), P. Green (12), A. Orosz (14), I. Nagy (6), T. Wampler (19) – C. Popescu (2), A. Pop (2), A. Vârjoghe (7), R. Alecu, A. Huţanu (10), D. Tănase. Antrenor: Predrag Vasic.

ICIM: D. Moraru (6), A. Mercea (4), A. Manea (8), P. Gadarici (3), A. Boltaşu (13) – S. Spier (3), N. Ebervein (1), A. Vati (5), G. Mera, A. Bupte (4). Antrenor: Dan Moraru.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*