Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, la un pas de un nou titlu de campioană

BASCHET: CSM Târgovişte, la un pas de un nou titlu de campioană 

baschet csm targoviste

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a ajuns să trăiască noi momente de poveste. În această seară, campioana en-titre şi-a asigurat o nouă victorie împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe şi a restabilit situaţia la general (2-2), în duelul din finala LNBF. La capătul unui meci extrem de disputat, sportivele antrenate de Dan Fleşeriu au reuşit să răpună puternicul adversar din Ardeal, cu scorul de 68-56.

După un început greoi de joc, dâmboviţencele au renăscut pe neaşteptate, iar apoi s-au năpustit asupra adversarului, precum face un leu cu prada sa. Pierderea primului sfert au dus componentele CSM-ului să iasă mai mult la atac, dar în acelaşi timp să împingă jocul în terenul advers. Astfel, după aceste coordonate, campioana şi-a început recitalul la panoul advers. Cum M. Coker, C. Givens şi P. Green s-au aflat în zi de graţie, echipa târgovişteană a ieşit de fiecare dată victorioasă în celelalte sferturi ale disputei.

Adevărata revenire a CSM-ului cu Sepsi s-a produs în sfertul doi, când A. Stoenescu et comp. au reuşit să câştige cu 25-14. În schimb, succesul obţinut în prelungiri cu o zi înainte a reprezentat semnalul prin care campioana poate întoarce soarta finalei în favoarea sa. Pentru a-şi asigura o nouă cunună cu lauri, CSM trebuie să răpună pe Sepsi, în deplasare, în meciul 5 al finalei. Acesta va avea loc în Sala „Kati Szabo”, pe 19 aprilie, de la ora 17,00.

CSM Târgovişte – Sepsi Sfântu Gheorghe 68-56 (10-20, 25-14, 17-14, 16-8)

Marcatoare

CSM: P. Green (13), M. Coker (19), A. Stoenescu (6), J. Watson (5), P. Poole (9), C. Givens (16).

Sepsi: J. Jeffery (5), T. Harrison (3), M. Paşcalău (12), T. Marshall (12), A. Parău (9), S. Murphy (15).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*