Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, meci de “foc” cu Olimpia Brașov!

BASCHET: CSM Târgovişte, meci de “foc” cu Olimpia Brașov! 

baschet csm

CSM Târgoviște are parte, în această după-amiază, de un nou meci infernal în Liga Națională de baschet feminin. Pe teren propriu, de la ora 18:00, echipa antrenată de Cătălin Tănase se va duela cu Olimpia CSU Brașov, una dintre “nucile” tari ale întrecerii.

Moralul târgoviștencelor pentru acest joc este unul de fier, după ce în ultimele două jocuri din play-off, CSM Târgoviște le-a depășit pe CSM Satu Mare și Universitatea Cluj. De asemenea, în meciurile cu Olimpia din acest sezon, dâmbovițencele conduc cu scorul de 2-1. Dacă în cadrul stagiunii regulate din campionat acestea s-au terminat 1-1, în finala Cupei României, CSM și-a arătat superioritatea și a învins Brașovul cu 64-63, la capătul unui meci dramatic!

Înaintea disputei din această după-amiază, CSM ocupă locul 2, cu 37 de puncte acumulate, iar Olimpia se află pe 4, cu 33 de puncte strânse. Antrenorul Cătălin Tănase nu poate miza în acest joc pe serviciile americancei Prorche Poole, jucătoare care a fost nevoită să se întoarcă în SUA, din cauza unor probleme de familie.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*