Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, prima victorie în amicale!

BASCHET: CSM Târgovişte, prima victorie în amicale! 

baschet-csm-tgv

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a trecut în cont prima victorie în meciurile amicale. Într-o dispută susținută pe teren propriu, trupa lui Cătălin Tănase a depășit-o pe CSBT Alexandria cu 68-59, luându-și astfel revanșa în fața teleormănencelor, după eșecul suferit la turneul de la Brașov. Cum jocul dâmbovițencelor a arătat bine, CSM a controlat de la un capăt la altul ostilitățile din teren.

În disputa cu CSBT, Tănase a apelat la toate cele 12 jucătoare înscrise pe foaia de joc, iar principalele marcatoare au fost Monique Coker și Porsche Poole, ambele contabilizând câte 21 de puncte. Pe lângă cele două jucătoare, pentru CSM au mai punctat Porchia Green (14), Donica Cosby (3), Larisa Toma (2), Elena Dincă (2), Ana Maria Vârjoghe (2), Marta Fodor (2) și Raluca Alecu (1).

CSM speră să o recupereze în cel mai scurt timp și pe Carla Popescu, o sportivă care acuză o accidentare mai veche. Până la debutul în campionat (1 octombrie), gruparea târgovișteană va mai susține o dublă amicală cu CSU Olimpia Brașov, în zilele de 23 și 24 septembrie.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*