Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 17, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, primul asalt spre semifinale

BASCHET: CSM Târgovişte, primul asalt spre semifinale 

baschet csm

CSM Târgovişte începe de mâine (ora 18:30) aventura în play-off-ul Ligii Naţionale de baschet feminin. Campioana României va întâlni în Sala Sporturilor din Târgovişte, pe Phoenix Galaţi, în primul meci din sferturile de finală ale întrecerii. A doua înfruntare pentru CSM cu formaţia de la malul Dunării va avea loc la Galaţi (22 martie), iar dacă se ajunge la egalitate după primele două jocuri, atunci al treilea meci va avea loc, pe 25 martie, la Târgovişte.

Pentru primul duel cu Phoenix, echipa dâmboviţeană arată că este pregătită din toate punctele de vedere, după ce s-a antrenat la intensitate maximă în ultimele trei săptămâni. Mai mult de atât, Dan Fleşeriu poate conta pe majoritatea componentelor din lot. Singura jucătoare pe care nu poate miza antrenorul ardelean este Chadijah Whittington, pivot, care nu mai poate evolua până la finalul sezonului, din cauza unei accidentări mai vechi.

Oficialii clubului târgoviştean aşteaptă ca prima înfruntare cu Phoenix să fie urmărită de numeroşi fani din tribune, atâta timp cât CSM-ul ţinteşte cucerirea unui nou titlu de campioană. Pe lângă partida dintre CSM Târgovişte şi Phoenix Galaţi, faza sferturilor de finală mai programează următoarele meciuri: Sepsi Sfântu Gheorghe – Olimpia Braşov, CSU Alba Iulia – BT Alexandria şi ICIM Arad – Danzio Timişoara.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*