Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște s-a oprit în semifinalele LNBF

BASCHET: CSM Târgoviște s-a oprit în semifinalele LNBF 

baschet csm tgv

CSM Târgoviște s-a oprit, în această după-amiază, în semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin. Echipa dâmbovițeană a cedat fără drept de apel în al doilea duel cu Universitatea Cluj, din penultimul act al întrecerii. Pe teren propriu, târgoviștencele s-au înclinat în fața grupării ardelene cu 62-90, după un meci în care adversarul a dominat în cea mai mare parte ostilitățile din teren.

Într-o dispută în care dâmbovițencele au avut parte de o evoluție modestă, clujencele au fost de neoprit în primele trei sferturi, câștigând cu 18-10, 27-14 și 25-17. Replica târgovișteană a fost una firavă și a venit în ultimele zece minute, când Larisa Toma et comp. s-au impus, la limită, cu 21-20. Dacă la CSM Porchia Green s-a remarcat din plin, contabilizând un total de 27 de puncte, Universitatea a fost net superioară Târgoviștei la aruncările de trei puncte, unde a bifat numai puțin de 11.

După eșecul de lângă Turnul Chindiei, CSM și-a luat adio de la marea finală a campionatului după numai două jocuri susținute cu Universitatea Cluj. În condițiile existente, formația târgovișteană va fi nevoită să joace pentru locurile 3 și 4, cu învingătoarea duelului dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Olimpia CSU Brașov. Intersant a fost că a doua dispută dintre CSM și U. Cluj a fost urmărită din tribune și de sârbul Predrag Vasic, fostul tehnician al Târgoviștei, dar și că toate componentele Universității au reușit să puncteze.

CSM Târgoviște – Universitatea Cluj 62-90 (10-18, 14-27, 17-25, 21-20)
CSM: D. Cosby, P. Green (27), L. Toma (2), M. Coker (14), P. Poole (10), A. Chivu (3), A. Vârjoghe (4), A. Ghiță, M. Fodor (2). Antrenor: Cătălin Tănase.
U. Cluj: G. Irimia (10), A. Mandache (12), N. Swanier (7), T. Harrison (22), B. Denson (11), D. Butulija (9), M. Sfârlea (3), N. Dixon (10), B. Voica (3), T. Neagu (3). Antrenor: Dragan Petricevic.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*