Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 1, 2023
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște se duelează cu Olimpia Brașov în finala Cupei României

BASCHET: CSM Târgoviște se duelează cu Olimpia Brașov în finala Cupei României 

baschet foto

CSM Târgoviște are șansa de a pune, în această după-amiază, mâna pe primul trofeu al sezonului. Formația dâmbovițeană se află foarte aproape de a cuceri Cupa României, după ce aseară a urcat în ultimul act al întrecerii, întrecând-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe în semifinale, cu 58-55. CSM se duelează în ultimul act al turneului Final 8 al Cupei cu Olimpia CSU Brașov, formație ce a trecut în semifinale de Sirius Târgu Mureș (72-57). Conducerea tehnică târgovișteană consideră că CSM nu pornește cu prima șansă la câștigarea meciului cu Brașov.

“Sper și îmi doresc foarte mult să câștigăm Cupa României, am patru trofee până acum și de ce nu să vină al cincilea. Trebuie să revenim rapid cu picioarele pe pământ, iar împotriva Olimpiei trebuie să jucăm același baschet pe care l-am jucat în fața lui Sepsi. Nu pornim cu prima șansă în finală, să știți că tratăm toți adversarii cu același respect”, a declarat antrenorul Cătălin Tănase pentru totalbaschet.ro.

Disputa din finala Cupei dintre CSM Târgoviște – Olimpia Brașov are loc în această după-amiază, de la ora 16:45, în Sala “Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*