Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, succes categoric în nordul ţării!

BASCHET: CSM Târgovişte, succes categoric în nordul ţării! 

csm targoviste

Cea de-a şasea etapă a Ligii Naţionale de Baschet feminin a fost una de bun augur pentru CSM Târgovişte. Echipa antrenată de Predrag Vasic a reuşit să intre în posesia celui de-al doilea succes din campionat, după ce a învins în deplasare pe CSM Satu Mare, cu scorul de 100-24. Categorica victorie a venit pentru campioana României, la capătul unei serii de trei înfrângeri consecutive. Cum Satu Mare a mizat, precum în „dubla” din Cupă, pe o echipă din junioare, formaţia târgovişteană a ieşit învingătoare în fiecare sfert al jocului.

În disputa din nordul ţării, Andreea Orosz s-a aflat în zi de graţie şi a reuşit să marcheze nu mai puţin de 22 de puncte, din totalul de 100. Aproape de aceasta s-a aflat şi Tricia Principe, marcatoare a 20 de puncte. Prin succesul de la Satu Mare, trupa lui Vasic a făcut uitate într-o mică măsură eşecurile suferite cu CSU Alba Iulia, Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSBT Alexandria.

Următorul meci pentru CSM Târgovişte va fi tot în deplasare, pe 31 octombrie, împotriva lui Phoenix Galaţi.

CSM Satu Mare – CSM Târgovişte 24-100 (11-28, 3-26, 8-18, 2-28)

Satu Mare: C. Badi, B. Voica (7), V. Bolba (2), S. Vilcinschi (4), A. Chiţanu (7) – D. Balin (2), E. Kallai, A. Kadar, G. Racsan (2), R. Varhaniovschi. Antrenor: Viorica Gamaleţ.

Târgovişte: D. Cosby (12), T. Principe (20), T. Wampler (16), S. Kirberg (2), A. Huţanu (4) – A. Thompson (11), A. Orosz (22), A. Pop (6), L. Toma (5), R. Alecu (2). Antrenor: Predrag Vasic.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*