Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 18, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște susține astăzi primul joc în semifinalele LNBF

BASCHET: CSM Târgoviște susține astăzi primul joc în semifinalele LNBF 

baschet CSM tgv

CSM Târgoviște începe lupta pentru calificarea în finala Ligii Naționale de baschet feminin. În această după-amiază, de la ora 18:00, pe teren străin, gruparea dâmbovițeană va înfrunta pe Universitatea Cluj, în primul duel din semifinalele campionatului. Meciul cu formația din Ardeal se anunță unul infernal pentru echipa lui Cătălin Tănase.

Cum ambele formații țintesc calificarea în finală, disputa dintre combatante va fi una pe viață și pe moarte, chiar dacă jocul va fi primul din semifinale. Pentru înfruntarea cu Universitatea, CSM nu poate conta pe serviciile Elenei Dincă, jucătoare ce va fi nevoită să suporte o operație la menisc.

Al doilea joc dintre cele două formații va avea lor la Târgoviște pe 11 aprilie, iar dacă va fi nevoie și de “decisiv”, acesta se va juca la Cluj sau Alba Iulia, pe 14 aprilie.

În sferturi, CSM Târgoviște a trecut de CSM Satu Mare după ce a avut parte de o revenire spectaculoasă. Dâmbovițencele au cedat prima dispută cu sătmărencele, iar apoi au devenit învingătoare în următoarele două. De partea cealaltă, U. Cluj a trecut de ICIM Arad, la capătul a două meciuri. În a doua semifinală a LNBF se întâlnesc Sepsi Sfântu Gheorghe – Olimpia CSU Brașov.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*