Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 20, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, totul pentru bronz!

BASCHET: CSM Târgovişte, totul pentru bronz! 

baschet CSM TGV

CSM Târgovişte se află foarte aproape de a finaliza ediţia 2015-2016 a Ligii Naţionale de baschet feminin pe locul 3. Mâine, de ora 16:30, pe teren propriu, sportivele antrenate de Predrag Vasic au şansa de a intra în posesia medaliilor de bronz, dacă vor obţine o nouă victorie împotriva Olimpiei CSU Braşov, în cel de-al doilea joc din cadrul finalei micii a competiţiei. Şansele ca dâmboviţencele să triumfe sunt destul de mari , după ce acestea s-au impus şi în deplasare, cu 71-56.

Dacă târgoviştencele vor bifa un nou succes cu Olimpia, atunci jocul de mâine va fi ultimul din această stagiune pentru CSM Târgovişte. În schimb, dacă Braşovul se impune în vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, cele două echipe vor mai susţine un meci decisiv, sub Tâmpa, pe 28 martie.

Conducerea tehnică a CSM-ului a considerat, înaintea celui de-al doilea duel cu Braşov, că echipa târgovişteană este pregătită să încheie această finală în doar două acte.

„Un prim pas pentru obţinerea medaliilor de bronz l-am făcut. Avem încredere că putem învinge din nou Braşovul. Este un lucru mare că am putut termina campionatul în primele patru locuri, ţinând seama de condiţiile întâmpinate la începutul sezonului”, s-a exprimat Predrag Vasic în conferinţa de presă de astăzi.

Încrezătoare într-o nouă victorie a CSM-ului împotriva Olimpiei s-a arătat şi căpitanul Andreea Huţanu.

„Mai este doar un singur pas de făcut până la cucerirea bronzului. Va fi o performanţă dacă vom termina pe locul al treilea. Sezonul acesta ne-am autodepăşit. Meciul de mâine este important pentru a încheia definitiv conturile cu Braşov”.

Tot mâine, dar de la ora 19:30, echipa de volei a CSM-ului va întâlni pe CSM Bucureşti, în primul joc din cadrul semifinalelor Diviziei A1. Reprezentaţii echipelor de baschet şi de volei de la CSM au susţinut astăzi, la Sala Sporturilor, o conferinţă de presă la care a luat parte şi Cristian Stan, primarul interimar al municipiului.

Ionuţ Parghel

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

 

Adaugă un Comentariu

*