Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte va fi antrenată de sârbul Predrag Vasic

BASCHET: CSM Târgovişte va fi antrenată de sârbul Predrag Vasic 

vasic

Telenovela numirii unui nou antrenor la echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a luat sfârşit. Conducătorii clubului dâmboviţean au ales să meargă în noul sezon, pe mâna lui Predrag Vasic, un tehnican sârb, care a fost, în ultima perioadă, coordonatorul cluburilor bucureştene de copii şi juniori, BC Dan Dacian şi Sportul Studenţesc.

Antrenorul de 58 ani a semnat cu campioana României o înţelegere contractuală ce se întinde pe un an, dar cu opţiune de prelungire. Noul antrenor al CSM-ului dispune de o vastă experienţă în baschetul românesc, după ce în trecut a mai pregătit pe U. Cluj, Sportul Studenţesc (la feminin), CSM Bucureşti, Steaua Bucureşti (la masculin) şi prima reprezentativă feminină a României.

Printre noutăţile echipei târgoviştene se mai numără achiziţionarea Larisei Toma, de la CSU Alba Iulia, şi prelungirea contractelor, pe încă un sezon, a Andreei Orosz şi Andreei Huţanu. În zilele următoare, conducătorii CSM încearcă să mai facă şi alte transferuri, dar în acelaşi timp, să convingă şi restul componentelor din lot să continue activitatea sportivă la Târgovişte.

Formaţia dâmboviţeană va începe antrenamentele în vederea noului sezon în jurul datei de 1 septembrie.

Ionuţ Parghel

Răspuns la BASCHET: CSM Târgovişte va fi antrenată de sârbul Predrag Vasic

  1. U CLUJ

    GATA .INCEPE HOTIA SI PROSTITUTIA SI LA CSM TARGOVISTE.INCA UN CLUB PE LISTA CELOR DEVALIZATE.DO FI VENIT CU HAREMUL

     

Adaugă un Comentariu

*