Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, victorie dramatică în meciul 3 al finalei

BASCHET: CSM Târgovişte, victorie dramatică în meciul 3 al finalei 

baschet CSM Targoviste

CSM Târgovişte şi-a asigurat în această seară prima victorie împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe în duelurile ce contează pentru ultimul act al Ligii Naţionale de baschet feminin. Echipa lui Dan Fleşeriu a reuşit să câştige dramatic meciul 3 al finalei, după ce s-a impus cu scorul de 79-77, la capătul a două reprize de prelungiri. Beneficiind de avantajul terenului propriu şi de aportul tribunelor, târgoviştencele s-au mobilizat exemplar pentru a ajunge la succesul mult visat.

Adevărata replică a campioanei a apărut în ultima repriză de prelungiri, dar şi în sferturile doi, trei şi patru, când aceasta a ieşit de fiecare dată învingătoare. Cel mai greu moment al dâmboviţencelor, în disputa din această seară, s-a consumat în debutul întâlnirii, când adversarul a controlat de la un capăt la altul ostilităţile din teren. Ca în majoritatea jocurilor din acest sezon, trio-ul american C. Givens – P. Poole – M. Coker s-a dovedit din nou imperial pentru CSM. La capătul unui meci extenuant, cele trei componente ale grupării de lângă Turnul Chindiei au reuşit să marcheze nu mai puţin de 60 de puncte, din totalul de 79!

CITEŞTE ŞI: „VOLEI, CSM Târgovişte atacă prima victorie din finală”

Prin victoria din acest meci, CSM reintră în calculele cuceririi unui nou titlu de campioană. Aşadar, pentru a atinge o nouă coroană cu lauri, formaţia dâmboviţeană trebuie să câştige obligatoriu ultimele două dispute cu Sepsi, după ce a pierdut de fiecare dată, în primele două dueluri ale finalei. Mâine seară (tot pe teren propriu, ora 19:00), CSM trebuie să demonstreze că poate obţine un nou succes împotriva formaţiei din Covasna, pentru a exclude orice bănuială că victoria de astăzi a fost una întâmplătoare. De asemenea, pentru ca revanşa să fie una completă cu ardelencele, trupa lui Fleşeriu trebuie să iasă învingătoare şi în meciul 5, cel care va avea loc la Sfântu Gheorghe.

CSM Târgovişte – Sepsi Sfântu Gheorghe 79-77 (13-25, 19-13, 17-15, 13-9, 10-10, 7-5)

Marcatoare

CSM: P. Green (5), A. Huţanu (4), M. Coker (17), A. Stoenescu (7), J. Watson (3), P. Poole (18), C. Givens (25).

Sepsi: J. Jeffery (14), T. Harrison (15), M. Paşcalău (7), T. Marshall (15), A. Parău (12), S. Murphy (14).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*