Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, decembrie 3, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, victorie la Braşov sau adio bronz!

BASCHET: CSM Târgovişte, victorie la Braşov sau adio bronz! 

baschet csm targoviste

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște încearcă, mâine după-amiază, să reintre în lupta pentru bronzul LNBF. Echipa antrenată de Cătălin Tănase va înfrunta pe Olimpia CSU Brașov în cel de-al doilea joc din finala mică a campionatului. Cum în primul, pe teren propriu, târgoviștencele au cedat cu 55-59, acestea se văd nevoite sub Tâmpa să învingă Olimpia pentru a mai spera la ocuparea locului 3 la final de sezon.

Dacă dâmbovițencele vor fi victorioase în al doilea meci, atunci duelul va ajunge la meciul “decisiv”, care va avea loc la Târgoviște, pe 25 aprilie. În schimb, dacă Brașovul se va impune și mâine, atunci medaliile de bronz vor merge la sportivele antrenate de Dan Calancea. Cum au cedat neașteptat în fața propriilor, Monique Coker et comp. sunt obligate să facă un joc mare la Brașov pentru a mai spăla din păcatele primului joc din finala mică. Scorul duelurilor directe din acest sezon este 4-2 în favoarea grupării brașovene.

Un succes important obținut de CSM în actuala stagiune cu Olimpia a fost cel din finala Cupei României, când s-a impus dramatic la Sfântu Gheorghe, cu 64-63. Pentru a fi sigure că pot termina pe podium campionatul, elevele lui Tănase vor trebui să lupte la Brașov, așa cum au făcut-o în meciurile din Cupa României. A doua dispută dintre CSM și Olimpia din finala mică are loc mâine, de la ora 18:00, în Sala “Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*