Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSȘ-CSM Târgoviște s-a calificat în semifinalele turneului final al CN U18 cu maximum de puncte

BASCHET: CSȘ-CSM Târgoviște s-a calificat în semifinalele turneului final al CN U18 cu maximum de puncte 

Sursa foto: totalbaschet.ro

Echipa de baschet feminin CSȘ-CSM Târgoviște este de neoprit la turneul final al Campionatului Național U18 găzduit de Târgu Secuiesc în această săptămână. Formația antrenată de Cătălin Tănase a urcat în această după-amiază în semifinalele competiției cu maximum de puncte. În ultimul joc al grupei B, CSȘ-CSM a trecut de Olimpia Brașov cu 71-48, iar ieri și miercuri, le-a depășit pe rând, pe CSȘ Bega Timișoara (65-41) și Rapid București (74-53).

Târgoviștencele vor juca în semifinale cu LPS Alba Iulia, ocupanta locului secund din prima grupă. În cea de-a doua semifinală se vor înfrunta Napoca Baschet Cluj și Olimpia Brașov. Ținând seama de valoarea echipelor prezente la acest turneu, cel mai probabil, în ultimul act al întrecerii se vor întâlni CSȘ-CSM Târgoviște și Napoca Baschet Cluj.

Lotul deplasat de Cătălin Tănase la Târgu Secuiesc pentru acest turneu le cuprinde pe Alexandra Ghiță, Carla Popescu, Ana Maria Vârjoghe, Daiana Tănase, Cristina Anastasescu, Andreea Vasilache, Teodora Capanu, Samira Stan, Diana Șerban, Daria Iancu, Teodora Dumitru și Sonia Miloiu.

Pe de altă parte, în primele zile ale turneului, Alexandra Ghiță a fost una dintre remarcatele turneului. Mai mult, eleva lui Tănase este văzută ca fiind una dintre marile speranțe ale baschetului dâmbovițean, alături de Ana Maria Vârjoghe și Daiana Tănase.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*