Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Dan Fleşeriu: „Sepsi ne-a dominat la toate capitolele”

BASCHET: Dan Fleşeriu: „Sepsi ne-a dominat la toate capitolele” 

dan fleseriu

CSM Târgovişte a dezamăgit crunt în derbi-ul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a 25-a a campionatului. Eşecul dureros suferit pe terenului liderului (70-48) a dus campioana dâmboviţeană să piardă orice şansă de a mai termina primul loc la finalul sezonului regulat. Mai mult de atât, pentru gruparea târgovişteană înfrângerea înregistrată în faţa liderului s-a caracterizat ca fiind una dintre cele mai drastice din istoria clubului.

Pierderea disputei cu Sepsi a provocat multă mâhnire în rândul staff-ului tehnic de la CSM. Acesta consideră că principalele cauze ale eşecului au fost greşelile repetate apărute în faza ofensivă şi lipsa din teren a pivotului Khadijah Whittington, o jucătoare care acuză o accidentare destul de serioasă.

„La Sfântu Gheorghe am suferit o înfrângere grea. Sepsi ne-a dominat la toate capitolele. Noi am jucat bine doar primele 15 minute şi atât. Am ratat de nenumărate ori posibilitatea de a înscrie din situaţii favorabile. Nouă ne-a lipsit concentrarea sub panoul advers, iar acest lucru ne-a costat din plin. În repriza a doua, Sepsi a fost de neoprit. În acest derbi am resimţit şi lipsa pivotului titular. Dacă Whittington era în teren, alta ar fi fost soarta jocului. În continuare, trebuie să mergem mai departe şi să câştigăm la Timişoara, pentru a încheia sezonul regulat pe locul doi. Suntem obligaţi să batem pe Danzio, după care să ne pregătim la intensitate maximă, timp de trei săptămâni, pentru play-off”, ne-a declarat foarte supărat Dan Fleşeriu. Înfrângerea cu Sepsi a fost a patra pentru CSM în campionat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*