Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 18, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Greu de tot în play-off! CSM Târgoviște a cedat și cu Sepsi Sfântu Gheorghe

BASCHET: Greu de tot în play-off! CSM Târgoviște a cedat și cu Sepsi Sfântu Gheorghe 

baschet csm targoviste

CSM Târgoviște se simte tot mai rău în play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin! Formația dâmbovițeană suflă tot mai greu pe teren, iar numărul înfrângerilor au început să crească. Dintr-un total de cinci jocuri, echipa antrenată de Cătălin Tănase a înregistrat trei eșecuri. Ultima înfrângere a venit, pe teren propriu, în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Târgoviștencele au pierdut disputa cu campioana României, cu 54-59, după ce doar în repriza secundă au arătat un joc promițător și încurajator pentru a doua parte a play-off-ului. La capătul eșecului de sâmbătă seară, CSM Târgoviște a ieșit în cea mai mare parte din lupta pentru titlul de campioană a țării. Liderul Sepsi s-a depărtat la șase puncte în clasament și are drum liber spre o nouă coroană cu lauri a competiției.

Pe de altă parte, după jocul din Sala Sporturturilor din Târgoviște, scorul duelurilor dintre CSM și Sepsi a devenit 2-2 în acest sezon. În disputa cu gruparea din Covasna, Monique Coker a fost cea mai bună marcatoare a echipei lui Tănase, cu 20 de puncte realizate. CSM trebuie să facă uitate rapid eșecurile cu Sepsi și Olimpia Brașov, pentru că pe 8 martie urmează disputa, tot de pe teren propriu, cu Phoenix Galați, echipă în fața careia a cedat la debutul în play-off.

CSM Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe 54-59 (10-15, 7-17, 15-10, 19-9, 3-8)
CSM: L. Toma (8), A. Chivu (8), E. Dincă, M. Coker (20), P. Green (14), D. Cosby (2), A. Vârjoghe (2), M. Fodor. Antrenor: Cătălin Tănase.
Sepsi: J. Jeffery (15), A. Thompson (12), T. Marshall (15), C. Shegog (8), A. Parău (2), A. Huțanu, T. Kilin. Antrenor: Zoran Mikes.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*