Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Joc modest, dar cu victorie pentru CSM Târgoviște

BASCHET: Joc modest, dar cu victorie pentru CSM Târgoviște 

csm-baschet

CSM Târgoviște a încheiat cu victorie ultima reprezentație a anului de pe teren propriu din Liga Națională de baschet feminin. În această seară, gruparea dâmbovițeană a trecut de Phoenix Galați cu 58-39, dar jocul prestat de sportivele lui Cătălin Tănase a lăsat mult de dorit. Începutul bun de joc al târgoviștencelor a fost eclipsat de sferturile doi și trei, când adversarul a arătat mult mai bine pe teren. În schimb, CSM și-a revenit în ultimele 10 minute ale întâlnirii, când și le-a adjudecat cu 17-9.

Într-un joc în care ambele formații au arătat modest, Ann Shanice Steenholdt, de la Phoenix, a fost MVP-ul partidei cu 18 puncte realizate. În schimb, de la CSM, cele mai multe au fost reușite de Monique Coker (17). În ultimul joc al anului, Târgoviștea va înfrunta, în deplasare, pe CSM Satu Mare, pe 28 decembrie.

CSM Târgoviște – Phoenix Galați 58-39 (21-9, 8-8, 12-13, 17-9)

CSM: P. Green (6), L. Toma (3), E. Dincă (5), M. Coker (17), P. Poole (11) – D. Cosby (2), A, Vârjoghe (14), M. Fodor, D. Tănase. Antrenor: Cătălin Tănase.

Phoenix: R. Filip (2), M. Dumitrache, J. Jackson (2), E. Covile (12), S. Steenholdt (18) – B. Fota, A. Crețu (3), K. Nelson (2). Antrenor: Eugenio Rodrigues.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*