Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Meci de “foc” pentru CSM Târgoviște în LNBF!

BASCHET: Meci de “foc” pentru CSM Târgoviște în LNBF! 

conferinta-csm-baschet

CSM Târgoviște are parte de un meci infernal la sfârșitul acestei săptămâni. Gruparea dâmbovițeană va da sâmbătă (ora 18:00), pe teren propriu, peste Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana en-titre a României, într-un joc ce contează pentru runda a doua a LNBF. Înaintea duelului direct, cele două echipe au moralul ridicat, atâta timp cât în debutul campionatului ambele au ieșit învingătoare: CSM a câștigat meciul cu Național Iași (79-61), iar Sepsi a trecut de Alexandria, cu 76-69.

Conducerea tehnică târgovișteană este încrezătoare că CSM poate deveni învingătoare împotriva campioanei. Mai mult de atât, Cătălin Tănase consideră că este bine pentru dâmbovițence că joacă atât de devreme acest derby.

„Campionatul este foarte lung și fiecare partidă contează. Este bine că jucăm acum cu Sfântu Gheorghe. Sepsi nu a atins un vârf de formă la momentul actual, la fel ca orice echipă din LNBF. Noi am început foarte târziu pregătirea și sperăm ca acest lucru să nu iasă în evidență. De-abia cu trei săptămâni înainte de debutul campionatului am avut întreg lotul la dispoziție. Relațiile de joc se conservă foarte greu și din cauza aceasta Sfântu Gheorghe a câștigat greu cu Alexandria. Sepsi are un lot mai bun ca al nostru. La acest capitol, noi sperăm să compensăm prin voință, daruire și forța grupului. Ne dorim foarte mult să facem un joc bun cu Sepsi, pentru a atinge un rezultat pozitiv”, s-a exprimat Cătălin Tănase, într-o conferință de presă.

Cum situația jucătoarei Donica Cosby se află în continuare incertă, mai mult ca sigur Tănase nu poate miza pe serviciile acesteia în derby-ul cu Sepsi.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*