Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Misiune infernală pentru CSM Târgovişte la Sfântu Gheorghe

BASCHET: Misiune infernală pentru CSM Târgovişte la Sfântu Gheorghe 

baschet csm

CSM Târgovişte întâlneşte mâine după-amiază, în deplasare (ora 18:00), pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul derbi al sezonului regulat, din cadrul Ligii Naţionale de baschet feminin. Cum campioana României îşi doreşte să debuteze în play-off-ul campionatului din postura de lider, misiunea CSM-ului în fieful ardelencelor se anunţă a fi una infernală.

Pentru a lua faţa grupării din Covasna în clasament, echipa de lângă Turnul Chindiei are nevoie de un succes consistent. Cele două rivale de moarte sunt despărţite de un punct în ierarhia LNBF, iar meciul tur s-a încheiat cu victoria lui Sepsi (62-51), astfel că CSM este obligată să câştige disputa de mâine la o diferenţă de cel puţin 12 puncte. În condiţiile în care formaţia dâmboviţeană nu va realiza acest lucru, atunci, cel mai probabil, Sfântu Gheorghe va termina sezonul regulat pe primul loc, iar Târgoviştea pe locul secund, după ce au mai rămas de disputat doar două etape.

Fleşeriu: „Sepsi porneşte cu prima şansă”

Trupa lui Dan Fleşeriu pare pregătită, la prima vedere, pentru acest duel de „foc”. Seria de victorii consecutive din ultima perioadă şi succesul din amicalul cu Dunav Ruse fac CSM să abordeze la turaţie maximă partida cu Sepsi. Dezavantajul major al dâmboviţencelor pentru acest joc va fi reprezentat de atmosfera ostilă de care va avea parte pe terenul din Sfântu Gheorghe. Cu o zi înainte de meci, vacarmul care va fi în tribune pare să ofere câteva dureri de cap conducerii tehnice de la Municipal.

„Cu Sepsi putem câştiga, dar pe de altă parte putem şi pierde, atâta timp cât am arătat anumite deficienţe împotriva echipelor puternice. Echipa din Sfântu Gheorghe porneşte cu prima şansă în acest joc. Fiind gazda jocului, tribunele vor fi de partea ei. Cu siguranţă, suporterii de acolo ne vor fi ostili. Nu ştiu dacă o să ajungem din nou în fruntea clasamentului după acest meci. Diferenţa de remontat este una destul de mare. Ar fi extrordinar să învingem pe Sepsi la o diferenţă de 12 puncte”, ne-a declarat Dan Fleşeriu.

CSM-ul va beneficia de galerie la Sfântu Gheorghe

Formaţia târgovişteană va fi încurajată la Sfântu Gheorghe de aproximativ 80 de suporteri, cei mai mulţi provinind din galeria „Commando Dracula”. Plecarea fanilor târgovişteni spre localitatea ardeleană va avea loc cu şase ore înainte de startul meciului. De asemenea, singura jucătoare pe care nu va putea conta conducerea tehnică a Municipalului la Sfântu Gheorghe va fi Khadijah Whittington.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*