Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Naționala U18 se pregătește la foc automat pentru Europene

BASCHET: Naționala U18 se pregătește la foc automat pentru Europene 

echipa nationala baschet u18

Naționala feminină de baschet U18 a României se pregătește la intensitate maximă pentru Campionatul European din Irlanda, programat în perioada 4-13 august. Selecționata tricoloră pregătită de Cătălin Tănase (antrenor principal), Valerian Ioan (director tehnic), Larisa Toma și Monika Broșovszky-Boriga (antrenori secunzi) va pleca, la sfârșitul acestei săptămâni, într-un stagiu de pregătire în Bulgaria, după ce, timp de două săptămâni, s-a pregătit la Cheile Grădiștei.

Micile “tricolore” vor sta în Bulgaria până pe 3 iulie, iar apoi se vor deplasa la Oradea pentru alte antrenamente intense. După ce va fi finalizată și pregătirea de la Oradea, echipa națională va merge, în perioada 11-16 iulie, în Slovacia, pentru a participa la un turneu amical.

Cu două săptămâni înainte de participarea la Europene, naționala lui Tănase se va antrena la Târgoviște, apoi, chiar înainte de plecarea spre Dublin, pe Arena de Baschet din București.

Lotul României pentru turneul continental le cuprinde pe Teodora Armanu, Sarah Dumitrescu, Teodora Manea, Andreea Fleșer, Rebeca Salatioan, Nicolett Orban, Irina Parău, Rebeca Coroianu, Denisa Vati, Amira Al Ash Hab, Maria Ferariu, Helga Csurulya, Carla Popescu, Alexandra Ghiță, Ana Maria Vârjoghe și Daiana Tănase, unde ultimele patru jucătoare sunt componentele lui CSM Târgoviște.

La Europenele de la Dublin, România face parte din grupa C, alături de Olanda, Israel, Norvegia, Georgia și Elveția.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*