Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Obiectiv depăşit! CSM Târgovişte, pe podiumul LNBF

BASCHET: Obiectiv depăşit! CSM Târgovişte, pe podiumul LNBF 

CSM Targoviste baschet 6

CSM Târgovişte a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare sezonul Ligii Naţionale de baschet feminin. Dâmboviţencele şi-au asigurat medaliile de bronz ale competiţiei, după ce au trecut destul de lejer de Olimpia CSU Braşov, în finala mică a întrecerii, la capătul a două meciuri.

Pe teren propriu, în faţa la o mie de spectatori, trupa lui Vasic a repetat evoluţia de sub Tâmpa şi a dat încă o dată de pământ cu gruparea ardeleană. Dacă în tur s-au impus cu 71-56, în această după-amiază, Huţanu et comp. au câştigat cu 79-62, după un joc la înălţime. În cel de-al doilea duel cu Olimpia, singurul sfert în care CSM a cedat a fost cel secund (14-19), când târgoviştencele au luat piciorul de pe acceleraţie. De asemenea, ultima manşă a fost încheiată la egalitate (17-17), după ce Vasic a trimis în teren o echipă formată numai din jucătoare de la „satelit”. În schimb, în sferturile 1 şi 3, fosta campioană a României a ieşit de fiecare dată câştigătoare.

CSM Targoviste baschet 1La ultimul meci al sezonului, Andreea Olah (Orosz) a fost MVP-ul partidei, după ce reuşit nu mai puţin de 30 de puncte! „Şeptarul” târgoviştean a avut parte de o evoluţie de excepţie şi a tras după ea întreaga echipă. La finalul jocului, jucătoarele, antrenorii şi conducătorii echipei au fost aplaudaţi la scenă deschisă de suporterii din tribune. Mai mult de atât, imediat după ce au intrat în posesia medaliilor şi a trofeului pus în joc, jucătoarele şi antrenorul Vasic au fost abordaţi de numeroşi fani pentru poze.

Prin urcarea pe ultima treaptă a podiumului, CSM şi-a depăşit obiectivul impus de conducere la începutul stagiunii. Lotul de jucătoare, staff-urile tehnice şi administrative merită din plin toate felicitările pentru performanţă atinsă!

CSM Târgovişte – Olimpia CSU Braşov 79-62 (19-17, 14-19, 29-9, 17-17)

CSM: D. Cosby (14), P. Green (4), A. Orosz (30), L. Toma (9), T. Wampler (13) – C. Popescu, A. Pop (5), A. Vârjoghe, R. Alecu, A. Huţanu (2), I. Nagy (2), D. Tănase. Antrenor: Predrag Vasic.

Olimpia: J. Sharpe (17), B. Pesovic (7), G. Irimia (8), J. Mitic (2), C. Bartee (5) – A. Ferariu (2), D. Ardelean (19), R. Chiş, M. Ferariu (2), S. Hass. Antrenor: Dan Calancea.

Ionuţ Parghel

CSM Targoviste baschet 2 CSM Targoviste baschet 11 CSM Targoviste baschet 3 CSM Targoviste baschet 7 CSM Targoviste baschet 9 CSM Targoviste baschet 10 CSM Targoviste baschet 8 CSM Targoviste baschet 4 CSM Targoviste baschet 5

Adaugă un Comentariu

*