Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 23, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Primele apariţii în LNBF pentru Tănase, Vârjoghe şi Popescu

BASCHET: Primele apariţii în LNBF pentru Tănase, Vârjoghe şi Popescu 

Carla Popescu

CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin în stil de echipă mare. Accesul în careul de aşi al competiţiei a fost obţinut de formaţia lui Predrag Vasic după ce a trecut de ICIM Arad, cu scorul general de 2-0, în cadrul sferturilor de finală.

Cum adversarul din vestul ţării nu a pus nici un fel de probleme în dubla manşă, staff-ul tehnic al campioanei târgoviştene a aruncat în luptă mai multe junioare de la echipa a doua a clubului. Astfel, în prima dispută cu arădencele, pe parcursul jocului Vasic le-a trimis în teren pe Daiana Tănase, Anamaria Vârjoghe şi Carla Popescu, toate componente de bază la „satelit” în Liga I.

În condiţiile existente pentru cele trei jucătoare de perspectivă, primul joc cu Arad din turul I al play-off-ului a reprezentat debutul acestora în LNBF. În al doilea meci, susţinut la Piteşti, dintre cele trei junioare, doar Tănase a mai intrat pe teren. La capătul acestuia, frageda sportivă a reuşit să marcheze 4 puncte. În schimb, în primul joc, aceasta nu a înscris niciodată, dar Vârjoghe a făcut-o de şapte ori, iar Popescu de două ori.

Ionuţ Parghel

Daiana Tănase

Daiana Tănase

 

Adaugă un Comentariu

*