Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Sala Sporturilor din Târgoviște, gazdă a unui turneu semifinal din Liga I

BASCHET: Sala Sporturilor din Târgoviște, gazdă a unui turneu semifinal din Liga I 

baschet

Sala Sporturilor din Târgoviște va găzdui, la începutul lunii aprilie, unul dintre turneele semifinale ale Ligii I la baschet feminin. Forul național de baschet a aprobat acest lucru după ce conducătorii Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au depus o solicitare în acest sens.

În condițiile existente, în perioada 3-7 aprilie, echipele care se vor duela în Polivalenta târgovișteană sunt Phoenix II Galați, Olimpia II Brașov, CSBT II Alexandria și CSM II Târgoviște. Cum turneul semifinal va avea loc lângă Turnul Chindiei, președintele de la CSM este încrezător că echipa antrenată de Cătălin Tănase poate accede la turneul final.

“Am încredere că echipa noastră se va califica la turneul final și că vom avea evoluții bune. Sunt sigur că experiența pe care au căpătat-o jucătoarele noastre mai tinere în jocurile din LNBF își va spune cuvântul”, a precizat Ciprian Prisăcaru, pentru site-ul oficial al clubului târgoviștean.

În grupa 3 din cadrul fazei de calificare a Ligii I CSM II Târgoviște s-a clasat pe locul 2, cu 14 puncte acumulate. La turneul final se vor califica primele două clasate din cadrul întrecerii semifinale.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*