Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Sportivi de top din şapte ţări vin la Târgovişte pentru turneul „Meda Park Winter Cup”

BASCHET: Sportivi de top din şapte ţări vin la Târgovişte pentru turneul „Meda Park Winter Cup” 

meda winter cup

Sâmbătă şi duminică, 9 şi 10 decembrie 2017, între orele 10:00 şi 20:00, sala Polivalentă din Târgovişte găzduieşte cea de-a doua ediţie a turneului internaţional de baschet FIBA 3×3 „Meda Park Winter Cup”, organizat de Asociaţia Be You. intrarea este liberă! Evenimentul se anunţă a fi unul spectaculos, având în vedere că lupta sub panou se dă între jucători de top din Statele Unite, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bulgaria, Nigeria și România. De asemenea, vor fi prezenţi şi baschetbalişti în scaun rulant, a căror voință și iubire pentru sport este de admirat.

Show-ul este asigurat prin prezența lui Andrew Wilding – freestyler-ul numărul unu în Marea Britanie și printre cei mai buni din lume. Nu vor lipsi reprezentații artistice de dans, muzică live, concursuri pentru public, cabină foto-fun și desigur un spectaculos concurs de Slam Dunk. MC-ul evenimentului nu putea să fie altcineva decât Cosmin Petrescu, vocea baschetului 3×3 de peste 10 ani. Turneul face parte din circuitul mondial FIBA „FIBA Word Tour” și punctele acumulate contează în clasamentul FIBA.

Ziua de sâmbătă 9 decembrie, între orele 13:00 și 15:00, va cuprinde și acțiuni educative nonformale în cadrul atelierului „Toleranță și sport” care face parte din proiectul Erasmus+ „The Power of Words”.

Programul complet îl găsiţi pe pagina web a Asociației Be You: www.beyou.ml.
Sponsor principal al turneului: Meda Park.
Partener: Crucea Roșie Dâmbovița.

Adaugă un Comentariu

*