Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 7, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Start cu stângul în sferturile LNBF pentru CSM Târgoviște

BASCHET: Start cu stângul în sferturile LNBF pentru CSM Târgoviște 

foto baschet

CSM Târgoviște a pornit cu stângul în sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet feminin. Pe teren propriu, în primul meci cu CSM Satu Mare, gruparea târgovișteană s-a înclinat, neașteptat, cu 51-64! Eșecul suferit aseară a dus formația târgovișteană să păstreze a doua șansă la calificare în semifinale în duelul cu sătmărencele, chiar dacă se joacă după sistemul “cel mai bun din trei”.

Într-o dispută în care a pornit ca favorită clară a meciului, CSM și-a tăiat singură craca de sub picioare, așa cum a făcut-o și în partidele din ultimele săptămâni cu Brașov, Cluj și Sfântu Gheorghe, când a suferit numai “dușuri” reci. Așteptările în jocul cu sătmărencele erau mari din partea trupei lui Tănase, atâta timp cât în meciul cu Sepsi, din ultima deplasare a play-off-ului, titularele târgoviștene nu au jucat deloc.

Criza care s-a abătut peste Larisa Toma et comp. a dus CSM-ul să câștige doar un sfert cu Satu Mare: al treilea, cu 17-14. În schimb, pe primele două, le-a pierdut cu 9-21 și 10-14, iar pe ultimul l-a încheiat la egalitate: 15-15. Dacă dâmbovițencele mai cred în calificare, acestea trebuie să treacă rapid peste acest eșec și să joace fără greșeală, în nordul țării, în a doua dispută din cadrul acestui duel. Al doilea joc din acest sfert va avea loc la Satu Mare, pe 30 martie, iar dacă se va ajunge în “decisiv”, acesta se va disputa la Târgoviște, pe 2 aprilie.

CSM Târgoviște – CSM Satu Mare 51-64 (9-21, 10-14, 17-14, 15-15)

Târgoviște: P. Green (6), L. Toma (5), E. Dincă, M. Coker (16), P. Poole (21), D. Cosby (3), A. Chivu, A. Vârjoghe, M. Fodor. Antrenor: Cătălin Tănase.
Satu Mare: C. Reed (8), A. Olah (4), E. Laza (8), K. Baltic (15), M. Batey (4), R. Szmutku, A. Crăciun (6), B. Canty (5), M. Tavic (14). Antrenor: Jose Araujo.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*