Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 24, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Steaua CSM Bucureşti joacă la Târgovişte returul manşei secunde FIBA Cup

BASCHET: Steaua CSM Bucureşti joacă la Târgovişte returul manşei secunde FIBA Cup 

Jukka Toijala 1 - antrenor Steaua CSM Eximbank Bucureşti

Vicecampioana României la baschet masculin, Steaua CSM Eximbank Bucureşti, a ales să joace la Târgovişte returul manşei secunde a FIBA Europe Cup, împotriva ungurilor de la Egis Kormend, care s-au impus în tur cu 91-75 (25-21, 25-12, 17-10, 24-32). Meciul se va disputa miercuri, 11 octombrie, de la ora 20:00. Preţul unui bilet este 10 lei.

Cu o zi înaintea disputei cu Egis Kormend, jucătorii Stelei şi antrenorul finlandez Jukka Toijala se declară încrezători, chiar dacă, în baschet, 16 puncte sunt greu de recuperat.

„Voiam un rezultat mai bun în primul meci, dar suntem pregătiţi să-l întoarcem. 16 puncte înseamnă mult în baschet, sunt greu de remontat, dar simţim că nu am jucat aşa cum ar fi trebuit în Ungaria şi credem că putem reveni.

Sperăm să avem o sală plină la meciul de mâine seară. Vor veni şi oameni din Bucureşti, dar avem nevoie de târgovişteni să ne susţină ca să câştigăm”, ne-a declarat antrenorul Jukka Toijala.

CITEŞTE ŞI: Vicecampionii României, sesiune de autografe pentru fanii din Târgovişte

catalin baciu - baschetJucătorii ne-au mărturisit că se simt bine la Târgovişte, pregătirile au decurs excelent, iar ei vor da totul pentru a întoarce rezultatul din tur şi să acceadă în grupele FIBA Europe Cup.

„Suntem foarte motivaţi şi pregătiţi să jucăm meciul acesta. Am auzit că echipa de fete are foarte mulţi fani şi mi-ar plăcea ca aceştia să vină să vadă şi un meci de baschet masculin. Este greu să recuperăm cele 16 puncte, dar nu va fi imposibil. Suntem încrezători în victorie. Cred că o să putem să batem la mai mult de 16 puncte”, ne-a spus Cătălin Baciu.

În Ungaria, echipa gazdă a dominat primele trei sferturi şi, cu 10 minute înainte de finalul meciului, conducea cu un avans de 24 de puncte. Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit însă să reducă ecartul de pe tabelă la 16 puncte.

„A fost doar un meci. Totul este ok acum. Ne simţim bine şi suntem încrezători că vom întoarce rezultatul din tur”, ne-a precizat şi Georges Darwiche – campion european U20 cu Naţionala României.

jukka Toijala - Georges Darwiche

Adaugă un Comentariu

*