Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Târgoviştea organizează turneul final al CN feminin U16

BASCHET: Târgoviştea organizează turneul final al CN feminin U16 

conferinta baschet 1

Municipiul Târgovişte va găzdui, în perioada 20 – 24 mai 2015, turneul final al Campionatului Naţional de Baschet Feminin U16. Misiunea încredinţată de Federaţia Română de Baschet este una de mare responsabilitate, însă municipiul Târgovişte are experienţă în organizarea competiţiilor sportive, spune Cătălin Tănase – directorul Clubului Sportiv Şcolar şi antrenorul echipei de fete U16 CSŞ-CSM Târgovişte, considerată una dintre favoritele turneului.

Pentru reuşita evenimentului, s-a implicat şi administraţia publică locală, care a alocat banii necesari pentru ca organizatorii să se achite de obligaţiile impuse de Federaţie. De altfel, primarul Cristian Stan a declarat că sprijinirea sportului juvenil constituie una dintre priorităţile administraţiei târgoviştene, întrucât copiii de astăzi sunt cei care vor asigura baza pentru performanţele de mâine.

trofee speciale baschet fete U16

„Pentru noi este foarte, foarte important că la această competiţie participă şi o echipă din Târgovişte, CSŞ-CSM, şi ar fi şi mai important ca această echipă să ajungă cât mai sus pe podium”, a spus Cristian Stan.

Şi mai optimist, viceprimarul Cosmin Bozieru este convins că echipa care va reprezenta Târgoviştea în turneul final al Campionatului Naţional de Baschet Feminin U16 are suficiente atuuri să câştige competiţia.

Din punctul de vedere al antrenorului Cătălin Tănase, fetele au un mare avantaj fiindcă joacă acasă, însă şi presiunea este foarte mare fiindcă evoluează acasă. Echipa este însă una valoroasă şi, mai presus de orice, fetele joacă cu pasiune.

„Am încredere că publicul va fi cel de-al şaselea jucător şi vom reuşi clasarea pe podium. Ar fi încununarea muncii noastre de un sezon”, a precizat Cătălin Tănase.

Turneul va debuta miercuri, de la ora 12:00, la Sala Sporturilor din Târgovişte, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret fiind partener al competiţiei. La fel, Clubul Sportiv Municipal Târgovişte. Intrarea este liberă.

program baschet feminin U16

Adaugă un Comentariu

*