Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Bătălia cea de pe urmă…

Bătălia cea de pe urmă… 

ion obagila 1Vine turul doi! Se ştie de pe acum, Ponta va câştiga, cu toată sforţarea românilor risipiţi prin lume. De fapt, doar ei au rămas să mai facă opoziţie, doar ei se luptă cu candidatul PSD. Restul, adică moleşitul ACL, doarme în picioare. Nu se simte nicio zvâcnire dinspre marele partid liberal. Tac sau vorbesc puţin şi fără noimă.

Victor Ponta ştie să-şi dozeze acţiunile. Apare peste tot, este vizibil, muşcă, dezvăluie, mărturiseşte, şi-a ordonat discursul.

Iohannis pare ameţit. Debusolat. Speriat. Parcă părăsit. Nu ştie de unde să înceapă şi unde să termine. Parcă nu mai are sfătuitori prin preajmă. Au folosit în primele zile protestele românilor din Diaspora care nu au votat drept armă anti Pona. Numai atât! Refuză dezbaterile ca un june căruia îi este frică să facă dragoste.

Nici Băsescu nu mai apare. Îşi linge rănile după bătaia luată de Elena Udrea sau coace ceva, cum îi este obiceiul.

Crin Antonescu nu a ieşit nici măcar să-l mângâie pe mână pe Iohannis. Blaga a dispărut și el în ceaţă. Orban divaghează fără nicio temă serioasă. Ce mai este pe dreapta? Pustiu. Pârjol.

Ponta înaintează victorios, cu zece procente în faţă! Şi mai mult decât atât. Cu oşteni care i-au jurat credinţă: Tăriceanu, Meleşcanu şi Vadim, plus ceva gloată de unguri.

Răspuns la Bătălia cea de pe urmă…

 1. liv

  Speranta moare ultima, dupa cum se spune- am avea o sansa sa facem o schimbare, desi cu o floare nu se face primavara.
  Cine reformeaza statul dar cine reformeaza partidele?
  Daca justitia ramane independenta poate numai ea sa faca curat- este vorba de o cutuma ca se intra in politica numai pentru avantaje materiale, mimand democratia pentru media si pentru strainatate dar ambasadele sunt aici si cunosc metehnele romanilor si apetenta pentru mita transpartinica- un rau care se propaga si la elementele tinere ale politicii romanesti, care in loc sa aduca un suflu onest sunt mai ipocriti si mai hulpavi ca predecesorii lor- sa fie oare naivi, manipulati, dar cine sa gandeasca cu capul lor?
  Daca Romania nu se trezeste nici acum dupa 25 ani de la Revolutie, ma tem ca pierdem si ultimul tren spre Europa civilizata.
  Cine stinge lumina?

   

Adaugă un Comentariu

*