Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » BĂTRÂNI IZOLAŢI DE APĂ ÎN PROPRIA CASĂ! Soluţia salvatoare ar putea fi un şanţ de scurgere, dar pe pământul cui să fie săpat?

BĂTRÂNI IZOLAŢI DE APĂ ÎN PROPRIA CASĂ! Soluţia salvatoare ar putea fi un şanţ de scurgere, dar pe pământul cui să fie săpat? 

apa cobia

Marian şi Gheorghiţa Niţă, din Cobia, au ajuns, la cei 80 de ani ai lor, să-şi blesteme zilele. Nu pentru că nu mai pot munci sau fiindcă ar suferi de vreo boală care nu le dă pace. Nu! Bătrânii au probleme cu… apa de ploaie!

De fiecare dată când sunt zile cu precipitaţii, soţii Niţă ajung să trăiască izolaţi în propria casă. Totul din cauză că, în urmă cu 2 ani, un canal de scurgere a apelor pluviale a fost astupat de un vecin! De atunci, s-au pornit şi necazurile bătrânilor.

Primăria cunoaşte situaţia şi a încercat să facă pe mediatorul între cele două părţi. Din păcate, fără rezultat! Reprezentanţii autorităţii locale spun că nu au pârghii legale să se implice mai mult.

Cert este că octogenarii trăiesc o bătrâneţe de coşmar, iar soluţia salvatoare ar putea veni relativ simplu, respectiv prin săparea unui nou şanţ de scurgere. Şi atunci unde este buba? Simplu! Se pune întrebarea pe pământul cui să fie săpat acest şanţ? Şi de aici necazurile…

Adaugă un Comentariu

*