Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » BAZINUL DE TURISM ȘI NATAȚIE VA FI GATA ÎN VARĂ! Lucrările se derulează în ritm susținut

BAZINUL DE TURISM ȘI NATAȚIE VA FI GATA ÎN VARĂ! Lucrările se derulează în ritm susținut 

natatie

Din vara acestui an, Târgoviștea va avea cel mai modern bazin de înot din România! Aceasta este promisiune ape care a făcut-o astăzi primarul Gabriel Boriga, care a inspectat lucrările, împreună cu viceprimarii și cu city managerul Gabriel Cioacă, pentru a fi sigur că proiectul se derulează în avans față de graficul stabilit la adjudecarea investiției.

”Datorită faptului că timpul ne permite, se lucrează în ritm susținut deși este luna ianuarie. Aici, la fosta Bază de Agrement Crizantema, va fi cel mai modern bazin de înot olimpic din România, bazin care va fi omologat de Federația Internațională de Natație, un bazin unde se vor organiza competiții de până la nivelul Campionatelor Europene de Natație și Polo.

Bazinul va fi dotat cu toate dependințele necesare pentru a funcționa în condiții de super igienă și super normalitate într-o Europă a anului 2014.

Lucrarea la bazin este gata 50%, dar cel mai important lucru este că structura de rezistență a fost terminată, iar acoperișul, care este o noutate în materie, este în curs de execuție.

Per ansamblu, Complexul Turistic și de Natație este undeva la 33% gata. Și aici nu mă refefer doar la bazin, ci și la ceea ce urmează să se întâmple: vom avea două terenuri de fotbal, trei terenuri de tenis și unul de baschet, vom avea un amfiteatru cu 150 de locuri, o parcare de 250 de locuri, terase, cafenele, restaurante, ceainării, pizzerii, dar nu în ultimul rând, perla coroanei dacă vreți, un aqualand care se va întinde pe două hectare.

Sper să inaugurăm această investiție atât de necesară Târgoviștei și județului Dâmbovița din punct de vedere economic, turistic și al atractivității, în vara anului 2014.

Așadar, de acum încolo, toate lucrurile or să se deruleze mult mai repede. Ceea ce era mai greu, deja s-a rterminat. Lucrarea se află puțin în fața graficului de execuție, iar constructorul își face treaba cu seriozitate”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

Răspuns la BAZINUL DE TURISM ȘI NATAȚIE VA FI GATA ÎN VARĂ! Lucrările se derulează în ritm susținut

  1. Julia

    inca un pas spre modernizare…felicitari domnule primar pt tot ceea ce faceti! sincer, nu ma asteptam sa vad vreodata baza de agrement schimbata, facuta la standarde moderne!
    felicitari, Gabi Boriga!

     

Adaugă un Comentariu

*