Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » BILĂ NEAGRĂ: Ziua Internaţională a Presei Libere a trecut pe nesimţite! Doar prefectul de Argeş ne-a felicitat

BILĂ NEAGRĂ: Ziua Internaţională a Presei Libere a trecut pe nesimţite! Doar prefectul de Argeş ne-a felicitat 

mihai oprescu, prefect arges

Ziua Internaţională a Presei Libere, care se sărbătoreşte din 1981, la iniţiativa Organizaţiei „Reporteri fără frontiere”, în data de 20 aprilie a trecut pe… nesimţite. Puţini oameni politici sau din administraţie, până la urmă cei care beneficiază cel mai mult de pe urma muncii gazetarilor, le-au urat astăzi jurnaliştilor un simplu „La mulţi ani!”. Prin urmare, apreciem pozitiv mesajul de felicitare pe care ni l-a adresat prefectul judeţului Argeş – Mihail Adrian Oprescu.

„Vă asigur de faptul că apreciez și respect efortul dumneavoastră de a prezenta întregii societăți lucrurile care contează. Totodată, vă mulțumesc pentru că ați fost și rămâneți pentru noi, oamenii din administrație, unul dintre reperele la care trebuie să ne raportăm permanent în activitatea desfășurată.

Vă doresc să rămâneți imparțiali și profesioniști în activitatea dumneavoastră și vă asigur de tot sprijinul meu și al instituției pe care o reprezint în menținerea și promovarea valorilor libertății presei”.

În judeţul Dâmboviţa, nicio autoritate nu a sesizat că astăzi se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Presei Libere. Politicienii vor să se producă în faţa camerelor de luat vederi, să apară în cât mai multe publicaţii, tipărite sau online, să afle lumea ce mari şi tari sunt ei şi ce buni să ne conducă, dar cam atât! Încă o dată ne-au dovedit că pentru ei, din păcate, ziariştii nu sunt decât simple unelte de propagandă.

Adaugă un Comentariu

*