Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » BILANŢ: Direcţia Silvică Dâmboviţa, exemplu de management eficient! VIDEO

BILANŢ: Direcţia Silvică Dâmboviţa, exemplu de management eficient! VIDEO 

costel preda 2

Directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa – dr. ing. Costel Preda a precizat că instituţia pe care o conduce a depăşit, la finalul primelor 9 luni ale anului 2015, toţi indicatorii propuşi, realizând un profit de 10 miliarde de lei.

Îmbucurător este şi faptul că silvicultorii dâmboviţeni, care administrează 54.000 ha pădure de stat şi 20.000 ha pădure privată, nu s-au confruntat cu sustrageri masive. Controalele de fond au relevat un procent al furturilor de 0,001 mc/ha, ceea ce nu este alarmant. De asemenea, în urma controalelor efectuate în colaborare cu Poliţia şi Jandarmeria, s-au confiscat aproximativ 500 mc masă lemnoasă. În plus, s-au realizat împăduriri integrale pe suprafeţe cu 25% mai mari decât cele planificate pentru 2015.

Totodată, Direcţia Silvică Dâmboviţa se poate mândri că este una dintre puţinele subunităţi ale Regiei Naţionale a Pădurilor care deţine un plantaj deosebit, de unde s-au recoltat anul trecut 1,4 tone de sămânţă de brad, pentru care s-au obţinut aproximativ 2 miliarde de lei. De asemenea, la această dată, este aproape finalizată campania de recoltat fructe de pădure, fiind deja livrate 84 de tone de cătină, păducel, măceşe etc.

Direcţia Silvică Dâmboviţa nu a făcut rabat, în primele 9 luni ale anului 2015, nici de la planul investiţional, nici de la achitarea de obligaţiile faţă de angajaţi, asumate prin contractul colectiv de muncă. Cu mândrie, dr. ing. Costel Preda ne-a spus că s-au plătit salariaţilor toate drepturile ce li se cuvin, de la retribuţiile lunare la echipamentele de lucru şi tichetele de masă.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*