Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » BILANŢ: Prevenţia, obiectivul numărul 1 la ISU Dâmboviţa

BILANŢ: Prevenţia, obiectivul numărul 1 la ISU Dâmboviţa 

col. Raoul Ilie Constantinescu - inspector şef ISU Dâmboviţa

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a prezentat, astăzi, înntr-un cadru larg, în sala de conferinţe a Universităţii Valahia din Târgovişte, bilanţul activităţii pe anul 2016. Alături de colonelul Raoul Ilie Constantinescu s-au aflat reprezentanţi ai Prefecturii Dâmboviţa, şefi ai unor instituţii publice şi ofiţeri ISU Dâmboviţa. De la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a fost prezent la eveniment col. Mihai Mirel Guţă – şeful Direcţiei pentru Intervenţii.

bilant pompieri 2

„În anul 2016, ne-am axat pe menţinerea capacităţii de intervenţie, folosirea cu eficienţă a resurselor şi obţinerea unor beneficii maxime pentru protecţia populaţiei. ISU a coordonat acţiunile tuturor factorilor care asigură funcţii de sprijin. Obiectivul fundamental al întregii activităţi desfăşurate la nivelul instituţiei a vizat eficientizarea acţiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, în vederea menţinerii sub control a riscurilor şi asigurarea stării de normalitate a vieţii comunităţilor umane.

bilant pompieri 1

Direcţiile de activitate şi obiectivele specifice cuprinse în strategiile aflate în derulare la nivelul Ministerului în domeniul situaţiilor de urgenţă, programele şi măsurile prioritare, standardele de management şi control intern, planul de acţiuni de acţiuni pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa în 2016, alături de legislaţia specifică situaţiilor de urgenţă, au stat la baza activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa”, a declarat col. Raoul Ilie Constantinescu.

Adaugă un Comentariu

*