Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » BLÂNDEŢE: Ţuţuianu nu vrea musai să îi schimbe pe directorii liberali din judeţul Dâmboviţa

BLÂNDEŢE: Ţuţuianu nu vrea musai să îi schimbe pe directorii liberali din judeţul Dâmboviţa 

adrian tutuianu

Chiar dacă în unele judeţe din ţară PSD a pornit cruciada împotriva membrilor PNL rămaşi pe funcţii prin anumite instituţii, în Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu susţine că nu va exista o noapte a cuţitelor lungi, după cum au procedat în trecut PDL-iştii, care au schimbat în 24 de ore toţi directorii care nu erau membrii în partidul lor.

Ţuţuianu a declarat că nu este exclus ca unele persoane să fie schimbate din funcţii, dar asta se va întâmpla după analize riguroase şi obiective realizate de reprezentanţii din ministerele de resort.

„Noi nu o să facem niciodată ce au făcut alţii. Măsurile le vor lua miniştrii, după ce vor analiza activitatea fiecărei instituţii. Sunt numiri provizorii unde nu s-au organizat concursuri, acolo lucrurile se pot rezolva mai uşor, dar sunt şi numiri în baza unor concursuri organizate în condiţiile legii unde problemele sunt mai dificil de rezolvat. Nu este pentru mine o prioritate un război pe funcţiile publice. Îndemn pe toţi liderii politici din judeţ ca un asemenea mod de abordare să lipsească din activitatea noastră, a tuturor, pentru că nu aduce nimic bun”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Răspuns la BLÂNDEŢE: Ţuţuianu nu vrea musai să îi schimbe pe directorii liberali din judeţul Dâmboviţa

  1. moshu49

    „BLÂNDEŢE” la ăsta, zici?
    curvăsăreală, bla-bla spre amăgirea duşmanului de clasă
    iar dacă mai pui la socoteală că ultimele procese au fost cîştigate de cei demişi abuziv de prim-plagiatorul mitoman, puţină linişte nu strică :(

     

Adaugă un Comentariu

*