Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » BLESTEMUL LUI ADRIAN IOVAN: “Să moară în agonie, culcat pe pământul înghețat!”

BLESTEMUL LUI ADRIAN IOVAN: “Să moară în agonie, culcat pe pământul înghețat!” 

Foto: wowbiz.ro

Acuzat de stapana unui caine ca i-a impuscat patrupedul, Adrian Iovan a fost blestemat de aceasta, gravida in patru luni, sa moara in agonie, la fel ca animalul ucis.

Incidentul a avut loc in martie 2012, pe o strada din Otopeni, in zona in care locuia Adrian Iovan. O femeie, gravida in patru luni, a sustinut ca l-a vazut pe Iovan coborand din masina si ca i-a impuscat cainele, care a agonizat in zapada pana a murit.

“Am vazut o arma indreptata in directia casei mele. Nu am stiut in ce directie vrea să traga. Era o arma ceva mai lunga, am vazut teava. Am tipat la el, s-a speriat si a plecat in tromba cu masina”, a declarat femeia televiziunilor.

Iovan a negat ca a ucis cainele, a predat doua pistoale la politie si, in urma expertizei balistice, s-a constatat ca nu s-a tras cu acele arme. Vecinii povestesc insa ca femeia gravida, inspaimantata de uciderea cainelui si de faptul ca emotiile i-ar putea provoca un avort, l-ar fi blestemat pe Adrian Iovan sa moara in chinuri, la fel ca animalul pe care l-ar fi impuscat: „in agonie, culcat pe pamantul inghetat”. Exact sfarsitul de care a avut parte pilotul in accidentul aviatic din Muntii Apuseni!

Sursa: wowbiz.ro

Adaugă un Comentariu

*