Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » BLOCADA: 71 de infracţiuni şi 1.183 de contravenţii, constatate în judeţul Argeş

BLOCADA: 71 de infracţiuni şi 1.183 de contravenţii, constatate în judeţul Argeş 

perchezitii arges

Poliţiştii argeşeni au constatat, în perioada 6 – 12 august, peste 71 de infracţiuni şi au aplicat peste 1183 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 277.000 de lei, în cadrul acţiunii „Blocada”, desfăşurată pentru prevenirea faptelor antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur, în special pe drumurile dinspre şi către punctele de trecere a frontierei. De asemenea, au fost depistate două persoane date în urmărire şi un autovehicul furat.

În urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii au aplicat 835 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 pentru consum de alcool, 518 pentru viteză neregulamentară şi 16 pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea. Ca măsură complementară, oamenii legii au confiscat bunuri în valoare de 3.057 de lei, au reţinut 86 de permise de conducere, dintre care 9 pentru consum de alcool, 35 pentru viteză şi 42 pentru alte abateri. De asemenea, au retras 59 de certificate de înmatriculare.

„Blocada” este o acţiune desfăşurată la nivel naţional până la sfârşitul lunii august, din dispoziţia şefului Poliţiei Române.

Adaugă un Comentariu

*