Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Alexandra Negru merge la Campionatul European

BOX: Alexandra Negru merge la Campionatul European 

alexandra negru

Pugilista dâmboviţeană Alexandra Negru are şansa de a se afirma în marile competiţii internaţionale de box. Sportiva CSM Târgovişte va participa, în perioada 14-24 august, la Campionatul European de tineret şi junioare, unde speră să obţină un rezultat cât mai bun. La întrecerea găzduită de localitatea Keszethely (Ungaria), eleva lui Nicu Tamaş va reprezenta România la categoria 70 de kilograme.

Pugilista CSM-ului şi-a asigurat prezenţa la Europene după ce s-a clasat pe primul loc la selecţia naţională pentru junioare, desfăşurată la Slatina. Deplasarea şi cazarea Alexandrei în Ungaria vor fi suportate de clubul târgoviştean, nu de Federaţia Română de Box, aşa cum ar fi fost normal. Pentru sportiva târgovişteană, întrecerea din ţara vecină reprezintă prima mare competiţie la care va lua parte.

Cătălin Cristea este un alt sportiv al CSM-ului care ar fi trebuit să participe la Europene în această vară. Campionul naţional la categoria 81 de kilograme şi medaliatul cu aur la Centura de Aur a irosit şansa de a boxa la întrecerea continentală de seniori, din cauza faptului că a suferit o accidentare la mână.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*