Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Alexandra Negru, selecţionată în lotul naţional de junioare

BOX: Alexandra Negru, selecţionată în lotul naţional de junioare 

alexandra negru

Pugilista dâmboviţeană Alexandra Negru are parte de o vară perfectă. Chiar dacă nu se poate bucura de vacanţă, sportiva Clubului Sportiv Municipal Târgovişte începe încet şi sigur să facă primii paşi importanţi în sportul cu mănuşi. Eleva lui Nicu Tamaş a fost selecţionată la sfârşitul acestei săptămâni în lotul naţional de junioare al României care va participa la Campionatele Europene pentru tineret şi juniori, găzduite de Ungaria, în perioada 14-24 august.

Pugilista dâmboviţeană a primit convocarea în lotul „tricolor” după ce s-a clasat pe primul loc, la categoria 70 de kilograme, în cadrul selecţiei naţionale, desfăşurate la Slatina. Pentru Alexandra, vestea primită din partea forului naţional de box a fost una care a dus-o în al nouălea cer. De asemenea, antrenorul Nicu Tamaş s-a bucurat foarte mult când a aflat că sportiva de la CSM a fost convocată la lotul de junioare.

„Este un lucru extraordinar că clubul nostru oferă o sportivă la lot. Este o bucurie imensă pentru mine, dar în sinea mea credeam că ea poate face acest pas. Alexandra este o pugilistă care va avea multe de spus în viitorul apropiat. Am încredere în ea şi în Mihaela Radu că pot cuceri medalii de aur la Campionatele Naţionale de seniori, tineret şi juniori, de la Câmpulung Muscel, din ultima săptămână a lunii septembrie”.

Tot la selecţia de la Slatina, din cadrul clubului târgoviştean au mai luat parte Amalia Panait (70 kg) şi Bianca Darmaz (46 kg), unde prima a ocupat locul 3, iar a doua locul 4. Pe de altă parte, pugiliştii de la CSM Târgovişte, Cătălin Cristea (91 kg) şi Relu Împărăţel (52 kg), vor participa săptămâna viitoare la Centura de Aur – Nicolae Linca, găzduită de oraşul Craiova.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*