Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Andrei Băjan și Gabriel Ștefan au cucerit argintul la Naționalele U22

BOX: Andrei Băjan și Gabriel Ștefan au cucerit argintul la Naționalele U22 

Andrei Băjan, pe podium

Boxerii Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-au comportat mai mult decât bine la Campionatul Național U22, găzduit de Sala “CSM-Carantina”, din Brăila. Pugiliștii antrenați de Nicu Tamaș au cucerit două medalii de argint la primul concurs al anului. Andrei Băjan și Gabriel Ștefan au devenit la această competiție vicecampioni naționali. Primul a cucerit argintul la categoria 49 de kilograme, iar al doilea la 52 de kilograme, în ringul brăilean. Aproape de medalii s-au aflat Alexandru Oncescu (64 kg) și Cornel Georgescu (91 kg), dar amândoi au terminat concursul pe locul 4.

“Putem spune că am început cu dreptul competițiile din acest an. Să obții două medalii de argint la aceste Naționale nu este un lucru ușor. Dacă eram puțin mai atenți, mai puteam bifa o urcare pe podium”, ne-a declarat Nicu Tamaș – antrenorul secției de box de la CSM Târgoviște.

La sfârșitul acestei săptămâni, clubul târgoviștean va deplasa o delegație numeroasă de pugiliste la Cupa României pentru junioare, tineret și senioare, ce va avea loc la Râmnicu Sărat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*