Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Campionul naţional Cătălin Cristea ar putea părăsi CSM Târgovişte

BOX: Campionul naţional Cătălin Cristea ar putea părăsi CSM Târgovişte 

Cătălin Cristea, în roşu

Situaţia lui Cătălin Cristea rămâne incertă la CSM Târgovişte. Boxerul ia în calcul despărţirea de clubul finanţat de autorităţile locale, dacă nu i se va propune în perioada următoare un nou contract de muncă. Dublul campion naţional şi câştigător al Centurii de Aur este tentat să accepte într-o măsură oferta propusă de rivalii de la CS Târgovişte.

Singurul lucru care îl împiedică totuşi să ofere Ok-ul clubului condus de Ciprian Prisacăru este faptul că acolo va beneficia de indemnizaţii şi nu de un salariu fix, aşa cum are la CSM. Chiar dacă la actualul club a întâmpinat scurte întârzieri salariale, sportivul a ajuns în mare parte să fie cu leafa la zi. În schimb, când nu i-au intrat drepturile pecuniare pe card, pugilistul a fost ajutat tot timpul cu bani de Nicu Tamaş, actualul său antrenor şi cel care l-a descoperit.

Conducerea tehnică a secţiei de box a CSM-ului exclude ca sportivul să meargă la CS.

„Ar fi păcat să-l pierdem pe Cristea, un pugilist de mare valoare. Am greşit şi noi, dar a greşit şi el. Domnul preşedinte Ciprian Iugulescu ne-a transmis că va face tot posibilul să remedieze situaţia sportivului. Cătălin şi-a primit salariile restante în totalitate. I-am dat salariul meu timp de 7-8 luni, şi el spune că mai trebuie să primească unul din vară. Nu procedează corect dacă va merge la CS Târgovişte. Dacă va accepta oferta lor, înseamnă că nu mă respectă pe mine. Mai mult de atât, nu ştiu ce-i poate oferi acest club, în afară de o indemnizaţie. Eu nu ştiu câţi sportivi angajaţi are CS Târgovişte? Cătălin trebuie să fie şi el mai îngăduitor şi să înţeleagă că nu a ieşit campion de pe stradă, ci de la CSM Târgovişte. Nu voi accepta niciodată ca el să boxeze la CS”, ne-a declarat Nicu Tamaş.

În momentul de faţă, Cristea este cel mai titrat boxer al judeţului şi unul dintre cei mai buni pugilişti din ţară.

Ionuţ Parghel

catalin cristea

Adaugă un Comentariu

*