Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Cătălin Cristea, în formă maximă pentru Campionatul Național

BOX: Cătălin Cristea, în formă maximă pentru Campionatul Național 

cristea

Pugilistul Cătălin Cristea se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Campionatul Național de box, din perioada 12- 16 ocrombrie. Boxerul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va efectua, în acest week-end, ultimele antrenamente, iar apoi va pleca la Brăila, localitatea care găzduiește ediția din acest an a concursului.

Sportivul antrenat de Nicu Tamaș va porni la aceste Naționale din postura de dublu campion, după ce la ultimele două ediții și-a adjudecat de fiecare dată aurul. La fel ca în urmă cu un an, pugilistul va boxa, la Brăila, la categoria 91 de kilograme. Dacă Cristea va obține din nou medalia de aur, acesta va deveni primul triplu campion național din istoria boxului dâmbovițean.

Pe lângă Cătălin, un alt pugilist dâmbovițean care și-a mai trecut în palmares de două ori aurul la Naționale a fost Adrian Luca, tot un fost elev de-al lui Nicu Tamaș. Alți boxeri de la CSM Târgoviște care vor mai boxa în ringul brăilean la Campionatul Național sunt Cornel Georgescu (cat. 91 kg), Andrei Băjan (49 kg), Gabriel Ștefan (52 kg) și Codruț Șerbănică (81 kg).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*