Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Cătălin Cristea, medaliat cu bronz în Cupa României

BOX: Cătălin Cristea, medaliat cu bronz în Cupa României 

cristea box

Cătălin Cristea a demonstrat încă o dată că este boxerul numărul unu în judeţul Dâmboviţa la momentul actual. Pugilistul Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a reuşit să cucerească medalia de bronz în Cupa României de box pentru seniori, după ce a depus un efort considerabil în ringul brăilean.

La categoria 81 de kilograme, sportivul dâmboviţean a fost învins în semifinale, la limită (2-1), de Alexandru Machedon, de la CSM Bacău. În disputa cu băcăuanul, Cristea consideră că a fost dezavantajat de arbitri, cei care au oferit o victorie nemeritată adversarului său.

„Părerea mea este că nu trebuia să pierd acest meci. Arbitrii au oferit pe nedrept victoria sportivului din Bacău. La această Cupă mă aşteptam să termin în primele două locuri”, ne-a declarat pugilistul antrenat de Nicu Tamaş.

Până la înfruntarea din penultimul act al competiţiei, Cristea l-a depăşit în sferturile de finală, prin KO, pe Andrei Dămăruş, un sportiv legitimat la Unirea Alba Iulia. În luna august a anului trecut, pugilistul de la CSM Târgovişte a devenit, la Piatra Neamţ, campion naţional la categoria 81 de kilograme.

După această competiţie, Cristea va trebui să meargă la acţiunile lotului naţional, care vor debuta la începutul săptămânii viitoare.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*