Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Florin Bujor s-a clasat pe podium în Cupa României

BOX: Florin Bujor s-a clasat pe podium în Cupa României 

florin bujor box

Florin Bujor reprezintă un alt pugilist, din cadrul cluburilor dâmboviţene, care a făcut o figură frumoasă la Cupa României de box pentru seniori. La întrecerea găzduită de sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal Brăila, sportivul cu dublă legitimare (CS Târgovişte/BC Simion Bucureşti) a reuşit să obţină medalia de bronz, la categoria 56 de kilograme. Boxerul ce punctează şi pentru clubul târgoviştean şi-a trecut în cont o clasare pe podium la această Cupă, după ce a pătruns în semifinalele competiţiei, când l-a învins în sferturi, prin Ko (repriza a 3-a), pe Ionuţ Vornicu , de la CSM Suceava. În schimb, în penultimul act al întrecerii, Bujor a fost bătut la puncte, de Marius Băluţă, un sportiv legitimat la CS Năvodari.

La capătul evoluţiilor bune de la Brăila, boxerul antrenat de Gheorghe Simion şi Gheorghe Stan a primit convocarea la lotul naţional al României. Pe de altă parte, Alexandru Tăbârcă (cat. 75 kg) a fost un alt pugilist care a reprezentat CS Târgovişte la Cupa României. Cum nu s-a simţit deloc bine în ringul brăilean, acesta a fost eliminat în primul tur al întrecerii, de Vlad Dragotă (Agon Bucureşti), după ce a fost învins la puncte.

La sfârşitul concursului, antrenorul Clubului Sportiv Târgovişte, Gheorghe Stan s-a declarat mulţumit de evoluţiile celor doi sportivi.

„Sunt bucuros că Florin a obţinut o medalie la Brăila. În cea mai mare parte ne-am îndeplinit obiectivele la această competiţie. Când un sportiv urcă pe podium şi este selecţionat la lot înseamnă că antrenorul şi-a făcut bine treaba. Şi de prestaţia lui Tăbârcă sunt mulţumit, chiar dacă a părăsit prematur întrecerea. El se află la început de drum în competiţiile destinate seniorilor”, a spus Gheorghe Stan.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*