Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Frații de aur! Antonio și George Marin au devenit campioni naționali

BOX: Frații de aur! Antonio și George Marin au devenit campioni naționali 

campionii-de-la-cs-tgv-box

Frații Antonio și George Marin au cucerit Zalăul în finala Campionatului Național de Box pentru cadeți. Cei doi pugiliști ai Clubului Sportiv Târgoviște au fost de neoprit pe durata competiției, iar la final au devenit campioni naționali. Dacă Antonio și-a adjudecat aurul la categoria 48 de kilograme, George s-a impus în limitele categoriei 50 de kilograme. Clasarea pe primul loc la Naționale i-au dus pe boxerii antrenați de Gheorghe Stan să încheie în forță stagiunea actuală.

Un alt medaliat de la CS Târgoviște la Zalău a fost și Nicolae Panait. Acesta a devenit vicecampion național la categoia 46 de kilograme, după ce s-a recunoscut înfrânt în finală.

Două medalii la Naționalele de cadeți au reușit să strângă și boxerii de la CSM Târgoviște, antrenați de Nicu Tamaș. Andrei Luca (50 kg) a revenit acasă cu argintul și cu titulatura de vicecampion, după ce a cedat în finală în fața lui George Marin de la CS Târgoviște. În schimb, Leonard Ionescu a cucerit bronzul la 65 de kilograme. Evoluții bune de la CSM au mai avut Denis Rudaru (46 kg) și Florentin Duță (56 kg), dar ambii au terminat pe locul 5.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*