Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Gabriel Ştefan, vicecampion naţional la juniori

BOX: Gabriel Ştefan, vicecampion naţional la juniori 

gabriel stefan box

Pugilistul Gabriel Ştefan a devenit la sfârşitul săptămânii trecute vicecampion naţional la juniori. Sportivul Clubului Sportiv Târgovişte a reuşit să intre în posesia medaliei de argint, după ce s-a clasat pe locul 2, la Campionatul Naţional de Box- juniori, desfăşurat în Sala Sporturilor, din Buzău. În lupta pentru aur, din cadrul categoriei 75 de kilograme, boxerul lui Gheorghe Stan a fost învins de ploieşteanul Alberto Biro. Medalia cucerită de Gabriel Ştefan în ringul buzoian este una cu greutate, după ce acesta a boxat în ultimele trei meciuri ale întrecerii accidentat la mână. Mai mult de atât, aceasta a fost singura obţinută de sportivii dâmboviţeni prezenţi la Naţionalele de juniori.

Gabriel a boxat exemplar în ringul buzoian

Performanţa obţinută de Gabriel la Buzău a adus multă bucurie în rândul antrenorului secţiei de la box de la CS Târgovişte.

„Este o satisfacţie fără margini pentru mine ce a realizat sportivul nostru la acest Campionat Naţional. Mă bucur foarte mult că acest băiat a cucerit argintul, dar şi mai mult mă bucur că CS Târgovişte a avut un reprezentant într-una dintre cele 13 finale. Gabriel a boxat exemplar la Buzău, iar în ultimele trei meci a făcut-o accidentat”, ne-a declarat Gheorghe Stan.

Pe lângă medaliatul cu argint, CS Târgovişte a mai mizat la Naţionalele de box pe Ionuţ Cârnu (cat. 46 kg), Elvin Catrina (66 kg), Ionuţ Panait (60 kg), Mihai Stan (70 kg), Samoil Moise (+80 kg) şi Teodor Chiriţescu (63 kg), unde primii doi au terminat pe locul 5, iar restul au fost eliminaţi în primele faze ale concursului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*