Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Luana Alexandrescu, bronz la Cupa României

BOX: Luana Alexandrescu, bronz la Cupa României 

luana alexandrescu

Pugilista dâmboviţeană Luana Alexandrescu s-a afirmat rapid într-o competiţie oficială. Sportiva de la CS Târgovişte a reuşit să-şi adjudece medalia de bronz la Cupa României, la secţiunea tineret – categoria 64 de kilograme. Întrecerea găzduită de Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat a fost primul concurs la care a luat parte eleva lui Gheorghe Stan.

În meciul pentru accesul în finala, latura psihică a pugilistei a cedat în totalitate, după ce, înaintea disputei din semifinale, Luana a asistat la un KO suferit de una dintre concurente, care a fost luată pe targă şi transportată de urgenţă la spital. Marcată de acest eveniment nefericit, pugilista de la CS Târgovişte nu s-a mai putut concentra deloc în disputa din penultimul act şi astfel a fost nevoită să se mulţumească doar cu medalia de bronz.

„Este un lucru îmbucurător că Luana a cucerit o medalie la prima prezenţă într-o competiţie oficială. Această distincţie o va motiva mai mult de acum înainte. Ar fi putut obţine mult mai mult la Râmnicu Sărat, dar a cedat psihic în meciul din semifinale. S-a speriat rău de tot când a văzut o sportivă ce a fost transportată de urgenţă la spital după ce a suferit un KO”, ne-a precizat Gheorghe Stan.

O altă pugilistă care a boxat pentru CS Târgovişte la Cupa României a fost Antonia Savu (cat. 54 kg), dar aceasta a fost învinsă în primele faze ale întrecerii. În ceea ce a privit Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, acesta nu a fost reprezentat de nicio sportivă, din cauza lipsurilor financiare.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*