Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Mihaela Radu boxează pentru aur în Cupa României

BOX: Mihaela Radu boxează pentru aur în Cupa României 

mihaela Radu

Comportare de excepţie pentru pugilistele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte în Cupa României la box feminin pentru tineret, junioare şi senioare! La întrecerea găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, sportivele antrenate de Nicu Tamaş au reuşit să atingă performanţe remarcabile. În ringul buzoian, la secţiunea senioare, Mihaela Radu s-a calificat în finala categoriei 81 de kilograme, după ce a trecut în semifinale de Andrada Ţinte (CSM Baia Mare), prin KO. În disputa pentru cucerirea medaliei de aur, dâmboviţeanca va boxa, sâmbătă, împotriva vicecampioanei europene Florina Radu, sportivă legitimată la CSA Steaua Bucureşti. Pugilista de la CSM se află la prima competiţie majoră din carieră, după ce s-a apucat de sportul cu mănuşi în urmă cu doar şase luni.

Alexandra Negru şi Bianca Darmaz, medaliate cu bronz

Alte sportive de la CSM Târgovişte care s-au comportat foarte bine la Buzău au fost Alexandra Negru (cat. 70 kg) şi Bianca Darmaz (48 kg). Ambele pugiliste au reuşit să cucerească medalia de bronz la întrecerea destinată junioarelor, după ce au acces până în faza semifinalelor. Clasarea pe ultimul loc al podiumului a adus multă bucurie în rândul celor două sportive şi al staff-ului tehnic târgoviştean.

„Este un lucru extraordinar ce au realizat aceste fete în cupă. Mă aşteptam să cucerim una-două medalii de bronz, dar nu credeam că putem să boxăm şi pentru una de aur. După ce a arătat până acum, sunt încrezător în forţele Mihaelei, că va face o figură frumoasă şi în meciul din finală, chiar dacă va înfrunta o medaliată cu argint la Campionatul European”, ne-a declarat Nicu Tamaş.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*