Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BOX: Mihaela Radu, medaliată cu argint la Cupa României

BOX: Mihaela Radu, medaliată cu argint la Cupa României 

mihaela Radu

Mihaela Radu s-a comportat la înălţime în Cupa României de box pentru tineret, junioare şi senioare. La competiţia găzduită de oraşul Buzău, pugilista Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a reuşit să cucerească medalia de argint, după ce s-a clasat pe locul secund, la categoria 81 de kilograme. Visul elevei lui Nicu Tamaş de a termina pe prima treaptă a podiumului s-a spulberat în meciul din finală, când a fost învinsă de vicecampioana europeană Florina Radu (CSM Slatina), prin KO tehnic, în repriza a doua.

Pentru pugilista dâmboviţeană medalia obţinută în ringul buzoian este una extrem de valoroasă, atâta timp cât a fost adjudecată la primul concurs din carieră şi după susţinerea celui de-al treilea meci la senioare. Rezultatul bun înregistrat în Cupă o împinge pe „Mimi” Radu să ofere şi mai mult sportului cu mănuşi de acum înainte, iar pe antrenorul său, Nicu Tamaş, să o vadă într-un timp scurt o titulară a lotului naţional în competiţiile europene şi mondiale.

Performanţa sportivei de la CSM Târgovişte nu a rămas neobservată în rândul oficialilor din cadrul Federaţiei Române de Box, la sfârşitul concursului de la Buzău. Aceştia au decis ca pugilista dâmboviţeană să fie convocată la lotul naţional, pentru a participa la acţiune federală la jumătatea lunii martie.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*